Eventyrbrødrene
Vi lever på kanten....
Forside
Profil
Teambuilding
Oplevelser
Hent pdf
Kursuspauser
Kommunikation
Middag med Mord
/....
Middag med Mord

Året er 1942 og du skal til middag hos Viceborgmesteren i Casablanca.

Casablanca er kommet ind under Vichy styret, og trods tyske troppers tilstedeværelse, bliver Casablanca stadig styret af de civile franske myndigheder. Viceborgmesteren har inviteret nogle af områdets lokalkendinge (jer) til middag - der i blandt - "The Black Cat".

The Black Cat dukker i midlertidig ikke op til middagen, men det er der også en rimelig god grund til - Han er død - ja, faktisk er han blevet myrdet. Du er en af gæsterne rundt om bordet, hvor du i øvrigt bliver beskyldt for at have begået mordet på "The Black Cat".

The Black Cat er artist eller retter var artist, en af Frankrigs største, men der sker lumske ting, som han og Du er rodet ind i.

Under middagen skal du forsøge at finde frem til hvem der er morderen - samt selv prøve at holde skindet på næsen. Spillet gennemføres som et rollespil, hvor du har en af rollerne. Du bliver udstyret med et kostume og et "rollehæfte". I rollehæftet står der ting, som kun du ved, om dig selv, og nogle af de andre gæster. Til start vil i møde Inspektor Le Clue, der vil sætte jer ind i mordgåden, og sætte stemningen. Han vil ligeledes være til stede under middagen - i behørig afstand, men dog så han kan opsnuse detaljer, der kan lede til morderen. Under middagen, vil Le Clue afbryde og opsummerer, hvor langt I er nået med opklaringen af mordet. Omkring desserten, er vi måske nået så langt, at det er tid til at anklage en eller flere for at være morderen.

Find ud af, hvordan det er at have en morder til bords, eller selv være morderen, der skal skjule sig. Det kræver ingen skuespillertalenter, at spille spillet, men vær sikker på en ting - du bliver revet med af stemningen.

Antal deltagere: 10 - 12.
Der er naturligvis mulighed for at spille i flere selskaber á 10-12 personer (eks. Hvis i er 40 pers. spilles der i 4 selskaber.)

Dette er kun en af flere mordgåder Eventyrbrødrene kan tilbyde
- ring og lad os få en snak om Jeres
"Middag med Mord"Hent pdf Middag med Mord "The Black Cat" og Middag med Mord "Mord i Stearinlysets Skær" på pdf siden

ForsideProfilTeambuildingOplevelserHent pdf